Gelatina (aspic) ruseasca

Printeaza

Gelatina (aspic) ruseascaMuiem 100 g gelatină albă, fină în 1,5 litri apă caldă curată, adăugându-i o linguriţă de sare, sucul de la o lămâie şi jumătate, două foi de dafin, două albuşuri de ou cu cojile lor, o jumătate de pahar de oţet de vin, o lingură şi jumătate de muştar francez, o ceapă curăţată, 15-20 boabe de piper, tot atât ienibahar şi 6 g extract de carne; toate acestea bătute, cu sârma de spumă, într-o oală pusă la foc, până încep a fierbe, apoi luate de la foc şi strecurate printr-un şervet, într-un cas­tron de porţelan, lăsând să se întărească, apoi servit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.