Gelatina de coacaze rosii

Printeaza

Gelatina de coacaze rosii din: coacaze, apa, zahar, foi de gelatina.

Ingrediente:Gelatina de coacaze rosii

  • 200 g coacăze roşii
  • 3 linguri de zahăr
  • 1/2 pahar apă
  • 2 foi de gelatinâ

 

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă coacăzele şi se spală în mai multe ape. Se strivesc şi se storc prin tifon. Sucul obţinut se amestecă cu siropul preparat din zahăr şi apă.

Se fierb împreună 10-15 minute. Se ia de pe foc şi se amestecă cu gelatina (înmuiată în apă rece şi dizolvată în apă fierbinte).

Se toarnă într-o ceaşcă de porţelan stropită cu apă rece şi se lasă să se închege la rece.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.