Balsam Natural pentru Păr cu Coada Calului și Oțet de Mere din: coada calului, apa, otet de mere. Descoperă secretul unui păr strălucitor și sănătos cu acest balsam natural de păr cu coada calului și oțet de mere. Coada calului, recunoscută pentru proprietățile sale de întărire a firului de păr, îmbinată armonios cu oțetul de […]
Gem aromat de ardei iute
PrinteazaGem aromat de ardei iute din: usturoi, ardei iute, ghimbir, rosii, zahar brun, otet de mere, seminte de mustar, seminte de coriandru, bagheta prajita, branza de capra.
Ingrediente:
- 4 căţei de usturoi
- 5 ardei iuţi roşii, curăţaţi de seminţe
- 1 bucată de ghimbir de 5cm, decojit şi tocat grosier
- 500g de roşii coapte, tăiate în sferturi
- 300g de zahăr brun
- 150ml de oţet de mere
- câte 1 linguriţă seminţe de muştar şi de coriandru
- felii de baghetă prăjită şi brânză tare de capra, pentru servit
Mod de preparare:
Pune usturoiul, ardeii iuţi şi ghimbirul în robotul de bucătărie şi pasează-le. Adaugă roşiile şi reporneşte robotul, până când sunt tocate fin. Transferă amestecul într-o cratiţă şi adaugă zahărul, oţetul de mere şi condimentele.
Dă totul în clocot, apoi micşorează focul. Lasă-l pe foc 45 de minute sau până când gemul este gros şi are consistenţa unui sirop. Transferă-l în borcane sterilizate, cu capac. Poate fi păstrat la rece 1 lună.
Serveşte gemul de ardei iute cu felii de baghetă prăjită şi brânză de capră.
Gem aromat de ardei iute
Pofta buna!
Fazan în Sos de Vin Roșu din: fazan, vin rosu, ceapa, morcovi, ciuperci, usturoi, rozmarin, frunze de dafin, ulei de masline, sare, piper, faina. Descoperiți rafinamentul și profunzimea gusturilor cu această rețetă de fazan în sos de vin roșu, o adevărată operă de artă culinară care transformă o cină obișnuită într-o experiență memorabilă. Bucățile de […]