Gem de caise cu levantica

Printeaza

Gem de caise cu levantica din: caise, zahar, flori de levantica, lamai.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Gem de caise cu levantica: spală caisele, se curăţă şi se golesc de sâmburi.

Se pun în cratiţă cu zahăr şi suc de lămâie, Levănţica se pune într-un săculeţ de tifon, se strânge bine şi se aşază între caise.

acoperă cratiţă cu un capac şi se lasă aşa peste noapte.

A doua zi se scoate săculeţul cu levănţica şi se aruncă; se fierbe gemul 40 min., apoi se toarnă fierbinte, în borcane.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai Negru cu Cardamom

Ceai Negru cu Cardamom. Aceasta combinatie imbina robustetea ceaiului negru cu notele picante si dulci ale cardamomului, creand o experienta gustativa deosebita. Cardamomul nu doar ca adauga un gust exotic, dar aduce si numeroase beneficii pentru sanatate, fiind cunoscut pentru proprietatile sale digestive si antioxidante. Prepararea ceaiului negru cu cardamom este simpla si rapida, iar […]

Radeberger Pilsner

Radeberger Pilsner: Istorie, Producție, Recunoaștere – Ghid Complet de Servire. Pilsner-ul German cu Aromă de Malț, Hamei Floral și Gust Amărui și Revigorant Istoria Berei Radeberger Pilsner: Radeberger Pilsner este o bere pilsner germană de renume, produsă de Radeberger Exportbierbrauerei, o fabrică de bere fondată în 1872 în orașul Radeberg, Saxonia. De-a lungul timpului, Radeberger […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.