Gem de catina cu lamaie

Printeaza

Gem de catina cu lamaie din: catina, zahar, lamaie.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Speli fructele, le alegi şi le rupi codiţele. Le pui într-o cratiţă, torni apă cât să le acoperi şi le laşi să clocotească 5 minute.

Le scurgi, le pasezi şi le treci printr-o sită pentru a elimina seminţele. Pui din nou cătina la fiert cu zahărul şi zeama de lămâie.

Amesteci des pentru a nu se prinde de baza vasului. Când a mai scăzut gemul, îl pui fierbinte în borcane sterilizate, pe care le dai la rece, după ce s-au răcit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.