Gem de cirese albe

Printeaza

Gem de cirese albe 

Speli şi cureţi de sâmburi cireşele bine coapte. Zahărul îl pui într-o cratiţă suficient de mare în care vei face gemul şi torni deasupra lui 1 pahar de apă.

Pui pe foc şi laşi să fiarbă puţin, până se dizolvă bine zahărul. Apoi adaugi fructele. Gemul îl fierbi cu tablă dedesubt, pe ochiul de la aragaz sau îl poţi da la cuptor. Amesteci cu o lingură de lemn pentru a nu se prinde pe fundul cratiţei (dacă îl fierbi pe aragaz).

Când este gata îl pui fierbinte în borcane încălzite. Laşi puţin să se răcească şi apoi pui capacele borcanelor sau le acoperi cu celofan şi le legi cu sfoară.

Gem de cirese albe

Gem de cirese albe

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • dulceata de cirese albe
  • gem de cirese
  • gem de cirese albe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.