Gem clasic de capsuni

Printeaza

Gem clasic de capsuni din: capsuni, zahar, gelifiant, lamai.

Ingrediente:

  • 1 kg căpşuni
  • 1 kg zahăr
  • gelifiant
  • sucul de la 2 lămâi

 

 

Mod de preparare Gem clasic de capsuni:

Căpşunile se spală, se aleg, se lasă să se scurgă bine şi se curăţă de frunze. Se pisează cu furculiţa sau se taie foarte mărunt cu cuţitul.

Se toarnă într-o cratiţă cu sucul de fructe şi cu zahărul gelifiant, se amestecă şi se dau în clocot.

După ce trece timpul de fierbere indicat în instrucţiuni, dacă proba de gelatinizare iese, se toarnă în borcane cât încă fierbe uşor, iar borcanele se întorc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.