Gem de cirese

Printeaza

Gem de cirese

Ingrediente: Gem de cirese

  • 1 kg cireşe
  • 600-700 g miere

 

Mod de preparare:

Speli cireşele, le scoţi sâmburii şi jumătate din cantitatea de fructe o dai prin maşină.

Fierbi cireşele tocate împreună cu mierea la foc iute timp de un sfert de oră.

Adaugi cireşele întregi şi mai laşi să fiarbă 10 minute. După ce gemul s-a răcit, îl pui in borcane.

Gem de cirese

Gem de cirese

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.