Gem de mango

Printeaza

Gem de mango din: mango, suc de lamaie, zahar.

Ingrediente:Gem de mango

  • 1000 g mango copt
  • sucul de la 1 lămâie
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1

 

 

Mod de preparare:

Fructele de mango se curăţă de coajă, pulpa se desprinde de cotor şi se taie cuburi. Dacă se doresc bucăţi de fruct în gem, se adaugă zahăr peste fructele de mango tăiate, se amestecă şi se lasă 3-4 ore.

Şi sucul de lămâie se poate adăuga tot acum, pentru ca fructul să nu capete o nuanţă maro.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.