Gem de piersici

Printeaza

Gem de piersici

Ingrediente:Gem de piersici

  • 1 kg piersici
  • 1 kg zahăr
  • 1 linguriţă sare de lămâie
  • 1 plic Gelfix clasic

 

Mod de preparare:

Speli piersicile şi le cureţi de coajă şi de sâmburi, după care le tai în bucăţi mici. Apoi le amesteci cu sarea de lămâie şi conţinutul plicului Gelfix pe care înainte l-ai amestecat cu două linguri de zahăr.

Pui totul la foc şi după ce a dat în fiert, adaugi restul de zahăr, mai laşi să fiarbă circa 2 minute, timp în care amesteci. Torni gemul în borcănele bine spălate şi scur­se de apă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • gem de piersici cu gelfix
  • dulceata de piersici cu gelfix

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.