Gem de rosii verzi

Printeaza

Gem de rosii verzi din: rosii, zahar, gelifiant, portocala, lamaie, vanilie.

Ingrediente:Gem de rosii verzi

  • 1000 g roşii verzi
  • 500 g zahăr
  • gelifiant 2:1
  • 1 portocală
  • 1 lămâie
  • 1 păstaie de vanilie

 

Mod de preparare:

Roşiile se curăţă de coajă şi de cotor, se pasează şi se toarnă într-o cratiţă. Portocala şi lămâia se spală cu apă fierbinte şi coaja se dă pe râzătoare, apoi se storc de suc.

Se amestecă roşiile, coaja de lămâie şi portocală, sucul şi miezul păstăii de vanilie cu zahărul gelifiant şi se lasă să clocotească minimum 4 minute.

Se toarnă în borcane cât încă fierbe încet, iar acestea se întorc cu capul în jos timp de câteva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.