Gem de rubarba si zmeura

Printeaza

Gem de rubarba si zmeura din: rubarba, zmeura, zahar.

Ingrediente:Gem de rubarba si zmeura

  • 600 g rubarbă
  • 400 g zmeură
  • 1000 g zahăr gelifiant 1:1

 

 

Mod de preparare:

Fructele se spală, se mărunţesc, iar o parte se pasează. Se amestecă cu zahărul gelifiant şi se lasă 1 oră într-o cratiţă. Se fierb la foc mic timp de 4 minute.

Se face proba, apoi se toarnă cât încă fierbe încet în borcanele pregătite, care se închid cu capac twist-off sau cu filet şi se întorc puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.