Gem de mure

Printeaza

O reteta de gem de mure din: mure, zahar si zahar vanilat.

Ingrediente:Gem de mure

  • 1,5 kg mure
  • 1,5 kg zahar
  • 3 pliculete cu zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Spală murele şi scurge-le de apă. Pune într-o cratiţă, alternativ, un strat de mure, unul de zahăr ameste­cat cu zahăr vanilat până se termină întreaga cantitate. Lasă să se odihnească la rece, de seara până dimi­neaţa. A doua zi, pune cratiţa la fiert.

Când ajunge să clo­cotească, lasă un sfert de oră, având grijă să îndepăr­tezi spuma care se formează la suprafaţa compoziţiei.

Lasă să se odihnească la rece, de seara până dimi­neaţa. A doua zi, pune cratiţa la fiert. Când ajunge să clo­cotească, lasă un sfert de oră, având grijă să îndepăr­tezi spuma care se formează la suprafaţa compoziţiei.

Gem de mure

Gem de mure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.