Gem de pepene galben cu lamaie

Printeaza

Gem de pepene galben cu lamaie din: pepene galben, zahar, lamaie, zahar vanilat.

Ingredinete:

  • 2 kg pepene galben
  • 300 g zahăr
  • 1 lămâie
  • 2 plicuri zahăr vanilat

 

 

Mod de preparare:

Gem de pepene galben cu lamaie: Cureţi pepenele de coajă şi de seminţe. Tai apoi pe­penele bucăţi şi îl mixezi în blender.

Storci lămâia, iar zeama obţinută o adaugi peste pepene, împreună cu zahărul şi zahărul vanilat. Le amesteci pe toate şi introduci vasul în frigider peste noapte.

A doua zi pui la fiert compoziţia, până se întăreşte gemul. Când este gata, adaugi un vârf de cuţit de salicină şi torni gemul în borcane pe care le acoperi gu capace.

 

Pofta buna!

 

 

Reteta de Gin Tonic

Reteta de Gin Tonic din: gin, tonic, portocala rosie, rozmarin, gheata.   Ingrediente: 60 ml gin premium 120 ml tonic de calitate superioară 2 felii de portocală rosie 1 ramură de rozmarin proaspăt Cuburi de gheață   Mod de preparare: Într-un pahar înalt, adăugați cuburi de gheață până la jumătate. Adăugați gin-ul și tonicul peste […]

Sote de varza in stil thai

Sote de varza in stil thai din: suc de lime, sos de peste thai, fulgi de ardei iute, ulei, varza tocata, ceapa verde, usturoi, fulgi de cocos, alune.   Ingrediente: 2 linguri suc de lime 2 linguri sos de peste thai 2/3 lingurite fulgi de ardei iute Ulei, dupa preferinta 720gr varza tocata 6 fire […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.