Gem de pepene galben

Printeaza

Gem de pepene galben din: pepene galben, zahar, lamaie, zahar vanilat.

Ingrediente: 

  • 2 kg pepene galben
  • 300 g zahăr
  • 1 lămâie
  • 2 plicuri zahăr vanilat

 

 

Mod de preparare:

Cureţi pepenele de coajă şi de seminţe. Tai apoi pepenele bucăţi şi îl mixezi în blender.

Storci lămâia, iar zeama obţinută o adaugi peste pepene, împreună cu zahărul şi zahărul vanilat.

Le amesteci pe toate şi introduci vasul în frigider peste noapte.

A doua zi pui la fiert compoziţia, până se întăreşte gemul.

Când este gata, torni gemul în borcane pe care le acoperi cu capace.

 

Gem de pepene galben

Gem_de_pepene_galben

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.