Gem de pere cu vanilie

Printeaza

Gem de pere cu vanilie din: pere, zahar, agar-agar, lamaie, vanilie.

Ingrediente:

  • 1 kg pere
  • 500 g zahăr
  • 4 linguriţe agar-agar
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 păstaie de vanilie

 

Mod de preparare:

Gem de pere cu vanilie: Perele deja alese se spală, se taie sferturi şi se curăţă de sâmburi. înainte de a se turna în cratiţă se mai pot mărunţi puţin, sau se pot chiar pasa odată ajunse în cratiţă.

Perele se pot şi curăţa de coajă, dacă preferaţi aşa. Se amestecă cu zahărul şi se pun pe foc. Păstaia de vanilie se taie în două şi i se scot seminţele, care se adaugă la amestec.

Intr-o ceaşcă se amestecă puţină pulpă de pere sau apă cu agar-agar şi cu sucul de lămâie. După primul clocot se adaugă amestecul cu agar-agar şi se mai lasă la fiert două minute.

Apoi se toarnă în borcanele pregătite.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Smoothie de Ardei Gras Roșu și Morcov

Smoothie de Ardei Gras Roșu și Morcov – Băutura Plină de Vitamine   Pregătirea ingredientelor: 10 minute Prepararea smoothie-ului: 5 minute Total: Aproximativ 15 minute   Ingrediente: Ardei gras roșu – 1 bucata mare (aproximativ 150 g): Ardeiul gras roșu adaugă vitamine și o culoare vibrantă. Morcovi – 2 bucăți medii (aproximativ 150 g): Morcovii […]

Crostini cu Brânză Manchego și Prosciutto

Crostini cu Brânză Manchego și Prosciutto – Această combinație de brânză spaniolă maturată și prosciutto italian fin creează un contrast de texturi și arome care va încânta papilele gustative. In plus, crostini sunt ușor de pregătit și pot fi personalizați cu diverse toppinguri pentru a satisface toate gusturile. Preparare: 10 minute Gătire: 10-12 minute Total: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.