Gem de prune uscate

Printeaza

Gem de prune uscate din: prune, miere, apa.

 

Ingreidente:

  • 200 g prune uscate fără sâmburi
  • 50 g miere
  • 125 ml apă

 

 

Mod de preparare Gem de prune uscate:

Prunele uscate se acoperă cu apă într-un castron şi se lasă să se înmoaie circa 12 ore (peste noapte).

Apoi, fructele se pasează (fără apă) cu blenderul de mână sau în maşina de tocat.

Pentru un gust mai rafinat se adaugă miere şi se amestecă bine.

Deoarece prunele uscate sunt foarte dulci, nu va mai fi nevoie de zahăr.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.