Gem simplu de pere

Printeaza

Gem simplu de pere din: pere, zahar, lamaie.

Ingrediente:Gem simplu de pere

  • 10 pere
  • 750 g zahăr
  • sucul de la o lămâie

 

 

Mod de preparare:

Perele se curăţă de coajă şi de seminţe. Se cântăresc şi apoi se foloseşte aceeaşi cantitate de zahăr. Se pun lă foc perele, sucul de lămâie şi zahărul şi, când ajung la punctul de fierbere, se mai lasă 20 de minute.

Se trage vasul de pe foc şi se pune gemul în borcane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.