Gem de visine cu miere

Printeaza

Gem de visine cu miere din: căpşuni, miere.

 

Ingrediente:

  • 1 kg căpşuni
  • 700-800 g miere

Mod de preparare:

Gem de visine cu miere: Speli şi cureţi de codiţe căpşunile (le poţi amesteca cu fragi) şi le pui într-un castron de porţelan.

Torni deasupra mierea şi laşi să stea 3-4 ore.

Scurgi si­ropul rezultat, îl strecori si apoi, amestecând mereu, fierbi pe foc iute timp de 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Tiramisu de Ciocolată Albă

Această rețetă aduce o notă de eleganță și rafinament, combinând gustul cremos al mascarpone-ului cu dulceața fină a ciocolatei albe. Ingrediente: Pișcoturi – 300 g: Pișcoturile sunt baza acestui desert, oferind textura stratificată specifică tiramisu-ului. Mascarpone – 500 g: Mascarpone-ul este esențial pentru crema de tiramisu, oferind o textură cremoasă […]

Drip Cofee – Cafea Filtru

este una dintre cele mai populare metode de preparare a cafelei în America de Nord și nu numai. Aceasta metodă presupune trecerea apei fierbinți prin cafea măcinată așezată într-un filtru, permițând lichidului să se scurgă încet într-un recipient. Istoria Drip Coffee – Drip coffee a început să câștige popularitate […]

 

Budincă de Orez cu Lapte Integral

Budincă de Orez cu Lapte Integral. Perfecta pentru a încheia o masă cu o notă dulce sau pentru a te bucura de un moment de răsfăț în orice moment al zilei. Această rețetă tradițională, realizată cu ingrediente simple și naturale, te va cuceri prin simplitatea și savoarea sa. Cu această budincă de orez cu lapte […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.