este una dintre cele mai populare metode de preparare a cafelei în America de Nord și nu numai. Aceasta metodă presupune trecerea apei fierbinți prin cafea măcinată așezată într-un filtru, permițând lichidului să se scurgă încet într-un recipient. Istoria Drip Coffee – Drip coffee a început să câștige popularitate […]
Gem de visine si zmeura
PrinteazaGem de visine si zmeura din: zmeura, visine, zahar.
Ingrediente:
- 500 g zmeură
- 1000 g zahăr gelifiant 1:1
- 500 g vişine
Mod de preparare:
Gem de visine si zmeura: Vişinele se spală şi se curăţă de codiţe şi de sâmburi. Zmeura se clăteşte sub jet şi se alege. Se amestecă fructele cu zahărul gelifiant şi se pun la fiert într-o cratiţă.
Se lasă să fiarbă 4 minute, se face proba şi se toarnă fierbinte în borcanele pregătite.
Pofta buna!
Budincă de Orez cu Lapte Integral
Perfecta pentru a încheia o masă cu o notă dulce sau pentru a te bucura de un moment de răsfăț în orice moment al zilei. Această rețetă tradițională, realizată cu ingrediente simple și naturale, te va cuceri prin simplitatea și savoarea sa. Cu această budincă de orez cu lapte […]
Această rețetă autentică de cvas de pâine neagră te va ajuta să redescoperi savoarea băuturilor de casă, oferind un gust unic și beneficii pentru sănătate. Ingrediente Pâine neagră (500g): Asigură baza pentru fermentație și adaugă aromă specifică. Apă (4 litri): Elementul de bază al cvasului. Zahăr (200g): Hrănește drojdia și ajută […]