Ghiveci ardelenesc
PrinteazaO reteta de ghiveci ardelenesc din ceapa, orez, ardei gras, dovlecel, ciuperci, marar, sare, piper si cascaval.
- 2 cepe
- 1 cană orez
- 1 ardei gras din borcan sau congelat
- 1 dovlecel proaspăt sau din congelator
- 1 borcan ciuperci
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
- caşcaval pentru presărat deasupra
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi o căleşti. Adaugi orezul şi laşi să se călească puţin. Adaugi ardeii, dovlecelul, ciupercile şi laşi să fiarbă, dar nu prea mult, pentru a nu se sfărâma totul.
Potriveşti de sare şi piper şi la sfârşit adaugi mărarul. Când pui ghiveciul în farfurie, presari, cât e cald, caşcaval ras. E foarte bun aşa.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ghiveci de legume ardelenesc