Ghiveci calugaresc

Printeaza

Ghiveci calugaresc

Ingrediente:Ghiveci calugaresc

  • 4 cartofi
  • 3 cepe
  • 1 ceasca mazare
  • 2 morcovi
  • 1 mar
  • 1 castravete murat
  • 2 cesti suc de rosii
  • 1 ceasca ulei
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • foi de dafin
  • marar
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Ceapa si morcovul taiate rondele se calesc in ulei, stingand cu 1 litru de apa. Adauga si restul legumelor taiate, fierbe 30 de minute.

Potriveste de sare si adauga usturoiul taiat feliute, dafinul si verdeata tocata fin. Da la cuptor pana scade suficient.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.