Ghiveci de legume cu usturoi din: vinete, dovlecei, rosii, ceapa, ardei, morcov, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 4 dovlecei 5-6 roşii 2 cepe 1 ardei gras 1 morcov 2 căţei de usturoi 2 linguri ulei 1 legătură pătrunjel sare şi piper Mod de preparare: Vinetele se curăţă de coajă, se taie cuburi, se […]
Ghiveci cu carne de vită si fasole verde
PrinteazaGhiveci cu carne de vită si fasole verde din: carne de vita, cortofi, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, fasole verde, faina, fasta de rosii, ulei, sare, verdeata.
- 800 g carne de vită
- 600 g cartofi
- 3 morcovi
- 2 bucăţi pătrunjel
- 1 ţelină mică
- 2 cepe
- 150 g fasole verde
- 1 linguriţă făină
- 2 linguri pastă de roşii
- 50 ml ulei
- sare
- verdeaţă
Mod de preparare:
Pui carnea de vită la fiert. Toate zarzavaturile curăţate şi spălate le toci şi le pui la înăbuşit în ulei, într-un vas acoperit.
Când sunt gata, le stingi cu pastă de roşii, zeama de la carne şi făină.
Adaugi carnea şi le mai fierbi împreună 20-30 de minute. Când ghiveciul este gata, presari verdeaţa tocată.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ghiveci de legume aromate cu usturoi
Ghiveci cu pulpa de vita
Ghiveci cu pulpa de vita din: pulpa de vita, ardei, rosii, ceapa, boia, ou, iaurt, branza. Ingrediente: 400 g pulpă de vită un ardei 2 roşii o ceapă 4 cartofi boia un ou un pahar iaurt o felie brânză feta 50 ml ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa şi carnea tăiate cât mai […]
Ghiveci de legume cu carne
Ghiveci de legume cu carne din: carne de manzat, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, morcovi, telina, cartofi, vin, vanata, dovlecei, ardei, capere, sare, piper, patrunjel, nuci, rosii. Ingrediente: 600 g carne de manzat 4 linguri ulei 3 cepe mari 3 catei de usturoi 120 g ciuperci 2 morcovi 1 telina mica 350 g cartofi 4 linguri […]
Pofta buna!