Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, smantana, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de ciorbă a la grec este o încântare culinară ce îmbină gustul intens de legume cu o textură cremoasă, datorită ouălor […]
Ghiveci cu cimbru si usturoi
PrinteazaGhiveci cu cimbru si usturoi din: vinete, dovlecei, ardei graşi, telina, rosii, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 2 dovlecei
- 2 ardei graşi
- 2 fire ţelină
- 6 roşii
- 2 căţei usturoi
- 4 linguri ulei
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală, se curăţă şi se taie cât mai mărunt toate legumele. Intr-o lingură de ulei-se căleşte usturoiul si se adaugă cimbrul.
Legumele se stropesc cu restul uleiului si se pun într-un vas de fiert.
adaugă usturoiul cu cimbrul, se amestecă, se potriveşte de sare si piper si se lasă la fieri acoperit pentru o oră.
Ghiveci cu cimbru si usturoi
Pofta buna!
Sarmale cu Carne de Gâscă și Afumătură – Rețetă Festivă
Sarmale cu Carne de Gâscă și Afumătură – Rețetă Festivă din: carne de gasca, afumatura, varza murata, orez, ceapa, pasta de tomate, ulei, sare, piper, dafin, marar, cimbru, supa de pui. Sarmalele cu carne de gâscă și afumătură reprezintă o variantă deosebit de savuroasă a tradiționalului preparat est-european. Această combinație oferă un gust unic și […]