Ghiveci cretan cu paste, branza si carne
PrinteazaGhiveci cretan cu paste, branza si carne din: carne de vita, rosii in bulion, bulion, paste, feta, cascaval, ulei, usturoi, apa, sare, piper.
- un kg carne de vită
- 400 g roşii în bulion
- o linguriţă bulion
- 500 g paste mici
- 200 g feta
- 100 g caşcaval ras
- 3 linguri ulei
- 2 căţei usturoi
- 450 ml apă
- un praf sare
- un praf piper
Mod de preparare:
Carnea tăiată cubuleţe se pune într-un vas de cuptor cu ulei, sare, piper, usturoiul feliat.
Se adaugă roşiile, bulionul, se amestecă bine şi se dă la cuptor 2 ore, într-un vas acoperit,
Apoi, se întoarce carnea şi se mai lasă 30 de minute, tot cu capac.
După acest timp, se pun apa, pastele, feta fărâmiţată şi se acoperă cu caşcavalul ras. Se mai lasă 30 de minute la cuptor, fără capac.
Pofta buna!