Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida

Printeaza

Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida din: carne de vită fară os, roşii, ţelină, morcovi, dovlecei, mazăre conservată, conopidă, ulei, păstârnac, verdeaţă.

Ghiveci cu carne de vita, dovlecel si conopida

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită fară os
  • 1 kg roşii proaspete
  • 500 g ţelină
  • 1,5 kg morcovi
  • 750 g dovlecei
  • 250 g mazăre conservată
  • 750 g conopidă
  • 150 ml ulei
  • 500 g păstârnac
  • 2 legături verdeaţă

Mod de preparare:

Morcovii, albitura şi ţelina se taie în felii potrivite. Se înăbuşă în puţină apă şi ulei. Când s-au fiert pe jumătate, se pun şi cartofii tăiaţi în cuburi, dovleceii, conopida şi mazărea.

In afară de mazăre, celelalte au fost fierte separat mai înainte. Astfel pregătite, legumele se pun peste carnea înăbuşită cu puţin ulei, sare şi roşii zdrobite.

Se mai dă apoi în clocot şi se introduce în cuptor. Se serveşte cu verdeaţă tăiata mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.