Ghiveci cu fasole verde, mazare si smantana

Printeaza

Ghiveci cu fasole verde, mazare si smantana din:  fasole verde, mazăre, morcovi, unt, sare, smântână.

Ghiveci cu fasole verde, mazare si smantana

Ingrediente:

  • 250 g fasole verde
  • 500 g mazăre
  • 250 g morcovi
  • 50 g unt
  • sare
  • smântână

Mod de preparare:

Intr-o oală se pune fasolea verde ruptă în două sau în trei, mazărea verde şi morcovii tăiaţi felii subţiri şi rotunde. Pgste toate se toarnă apă clocotită, până ce se acoperă, şi se lasă să fiarbă.

Punem sare după gust. In cazul în care mazărea este conservată, se va adăuga numai atunci când fasolea şi morcovii sunt fierte. Se strecoară şi se pun într-un castron.

Se servesc fierbinţi, tumându-se deasupra unt şi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.