Ghiveci cu vinete si fasole

Printeaza

Ghiveci cu vinete si fasole din: ardei, morcov, vanata, fasole, praz, ulei, sare.

Ingrediente:Ghiveci cu vinete si fasole

  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • un morcov
  • 1/2 vânătă
  • 150 g fasole verde
  • un fir praz
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o linguriţă ulei
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Morcovul se taie pe lung în bastonase subţiri care se călesc în ulei. Restul legumelor se taie după dorinţă şi se pun într-un vas de cuptor.

Se adaugă morcovii, sare şi circa 100 ml apă. Se lasă la cuptor 30 de minute.

Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.