Ghiveci cu vita

Printeaza

Ghiveci cu vita din: pulpa de vita, ardei, rosii, ceapa, boia, ou, iaurt, branza.

Ingrediente:Ghiveci cu vita

  • 400 g pulpă de vită
  • un ardei
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • 4 cartofi boia
  • un ou
  • un pahar iaurt
  • o felie brânză feta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi carnea tăiate cât mai mărunt se pun la călit în două linguri de ulei.

Intr-un vas de pământ se pun legumele tăiate şi se stropesc cu ulei. Se adaugă carnea şi ceapa, se presară boia, sare şi piper.

Se bate oul, se amestecă cu iaurt şi feta şi se toarnă deasupra ca un capac. Se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.