Ghiveci cu zacusca
PrinteazaGhiveci cu zacusca
- 1 borcan (400 g) de zacuscă
- 2 morcovi
- 1 ţelină mică
- 1 gulie
- 2 cepe mari
- 2-3 cartofi
- 3 linguri pastă de tomate
- sare
- piper
- ulei
- 1/2 kg legume congelate de care ai – mazăre, conopidă, fasole verde, dovlecei
Mod de preparare:
Cureţi ceapa, gulia, morcovul şi ţelina, le tai mărunt, apoi le căleşti în ulei până se înmoaie. Speli legumele decongelate, cureţi şi cartofii, le tai pe toate bucăţele şi le adaugi în cratiţă cu o ceaşcă de apă.
Le laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute, apoi adaugi pasta de roşii, zacusca, sare şi piper după gust şi dai mâncarea la cuptor pentru 15-20 de minute.
Ghiveci cu zacuscă
Poftă bună!