Ghiveci de legume cu masline

Printeaza

Ghiveci de legume cu masline din: cartofi, telina, praz, masline, rosii, vegeta, piper, cimbru, patrunjel, ulei.

Ingrediente: Ghiveci de legume cu masline

  • 8 cartofi
  • 2 ţeline
  • 4-5 fire praz
  • 200 g măsline
  • 1/2 l suc de roşii
  • 1 lingură condiment tip Vegeta
  • 1 linguriţă piper
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai felii subţiri pe care le prăjeşti în ulei încins. Procedezi la fel şi cu ţelina, iar prazul îl cureţi, îl tai bucăţi de 2 cm lungime şi le căleşti puţin, într-un vas care merge la cuptor, aşezi un strat de cartofi, presari cimbru, condiment şi piper, pui o parte din măsline, apoi un strat de ţelină, condi­mente, măsline, praz şi continui până termini cu un strat de cartofi.

Torni sucul de roşii şi dai apoi ghiveciul la cuptor pentru 30 de minute. Când e gata presari verdeaţa.

Ghiveci de legume cu masline

Ghiveci de legume cu masline

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.