Ghiveci de legume cu peste
PrinteazaGhiveci de legume cu peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, ceapa, fasole verde, masline.
- 1 peşte de 1 kg
- 1 morcov
- 1 rădăcină de ţelina
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 7 roşii
- 1 ceapă
- 200 g fasole verde
- 18 măsline
- verdeaţă
Mod de preparare:
Curăţă şi taie peştele în bucăţi, sărează-l. Taie ceapa mărunt, legumele în rondele şi rupe fasolea în bucăţi mai mici.
Pune-le pe toate la înăbuşit în ulei, sărează şi adaugă un strop de apă caldă dacă vezi că scad prea repede. Legumele să nu se sfărâme, iar când sunt fierte mai mult de jumătate, pune bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.
Pune la cupter să scadă puţin şi ghiveciul delicios şi hrănitor este gata!
Ghiveci de legume cu peste
Pofta buna!