Ghiveci de peste cu masline

Printeaza

Ghiveci de peste cu masline din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline, verdeata.

Ingrediente:Ghiveci de peste cu masline

  • 800 g peste
  • 1 morcov
  • 1 radacine de telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 7 rosii
  • 1 ceapa
  • 200 g fasole verde
  • 18 masline
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi, apoi îl sărezi. Tai ceapa mărunt, legumele le tai în felii rotunde, iar faso­lea o rupi în bucăţi mai mici. Le pui pe toate la înăbuşit în ulei, sărezi şi pui câte puţină apă caldă, din când în când,atunci când vezi că a scăzut apa.

Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fier¬te mai mult de jumătate, pui bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.

Dai la cuptor să mai scadă puţin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.