Ghiveci de peste cu masline
PrinteazaGhiveci de peste cu masline din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline, verdeata.
- 800 g peste
- 1 morcov
- 1 radacine de telina
- 1 radacina patrunjel
- 7 rosii
- 1 ceapa
- 200 g fasole verde
- 18 masline
- verdeata
Mod de preparare:
Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi, apoi îl sărezi. Tai ceapa mărunt, legumele le tai în felii rotunde, iar fasolea o rupi în bucăţi mai mici. Le pui pe toate la înăbuşit în ulei, sărezi şi pui câte puţină apă caldă, din când în când,atunci când vezi că a scăzut apa.
Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fier¬te mai mult de jumătate, pui bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.
Dai la cuptor să mai scadă puţin.
Pofta buna!