Ghiveci de plătică şi măsline

Printeaza

Ghiveci de plătică şi măsline

Ingrediente:Ghiveci de platica si masline

  • 1 kg de plătică (2 peşti)
  • condimente
  • 1 mână de fasole păstăi
  • 1 ţelină mică
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mărişoară
  • 15-20 măsline
  • verdeaţă
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi, îl cureţi şi în interior, înlături capul, după aceea îl tai în două. Presari sare ş laşi peştele aşa.

Cureţi toate legumele, ceapa o tai mărunt, ţelina şi morcovul le tai bastonaşe şi rondele, iar fasolea o rupi în bucăţi mai mici.

Pui toate legumele să se înăbuşe în ulei şi puţină apă. După ce s-au făcut pe jumătate, pui 2 linguri de condiment, amesteci şi răstorni într-un vas care merge la cuptor.

Pui măslinele şi bucăţile de peşte, apă până la jumătatea vasului şi dai ghiveciul la cuptor. In 15 minute şi peştele e gata, scoţi vasul şi presari verdeaţa.

Ghiveci de plătică şi măsline

Ghiveci de platica si masline

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.