Ghiveci cu dovlecei si carnati

Printeaza

Ghiveci cu dovlecei si carnati din: dovleac, kaizer afumat, carnati, ceapa, concentrat, rosii, boia.

Ingrediente:

  • 1 kg dovleac
  • 70 g kaizer afumat
  • 200 g cârnaţi
  • 1 ceapă
  • 1 cub concentrat (cu aromă de tocăniţă)
  • 3 roşii
  • boia

 

Mod de preparare Ghiveci cu dovlecei si carnati:

Se dă dovleacul prin răzătoarea cu găuri mari. Se sărează şi se lasă deoparte.

Se taie cuburi mici kaizerul, se topeşte într-o cratiţă, iar după ce a lăsat suficientă grăsime, se adaugă cârnaţii tăiaţi felii

. Se taie mărunt ceapa şi se pune în cratiţă.

Când ceapa a devenit sticloasă, se presară o linguriţă de boia, se adaugă cubul de concentrat şi roşiile, curăţate şi tăiate sferturi.

Se stoarce miezul de dovleac de zeama pe care a lăsat-o şi se adaugă în cratiţă. Se fierb împreună sub capac timp de 5-10 minute.

Dacă este necesar, se poate adăuga puţină zeamă sărată, rămasă de la dovleac.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.