Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde: Toate zarzavaturile (cu excepţia roşiilor şi a cepei) se taie felii subţiri, se sărează şi se lasă deoparte pentru aproximativ două-trei ore.
Se căleşte ceapa în ulei, apoi se taie roşiile felii. După ce s-a călit ceapa se aşază zarzavatul (scurs) într-o cratiţă, în felul următor: un rând de zarzavat, unul de roşii şi ceapă călită.
Se adaugă ulei şi se lasă la fiert aproximativ două ore. Se ia de pe foc şi se aşază în borcane. Se pune deasupra ulei.
Ghiveci pentru iarna din: vinete, ardei capia, ceapa, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, zahar, piper si sare. Ingrediente: 3 kg vinete 3 kg ardei capia 1 kg ceapa alba 3-4 kg rosii 2-3 ardei iuti rosii 10-12 catei de usturoi 1 l ulei zahar piper sare Mod de preparare: Taie rondele vinetele, presară sare şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.