Ghiveci gustos de crap
PrinteazaGhiveci gustos de crap din: peste, ceapa, morcov, patrunjel, telina, bulion, fasole verde, sare, piper si ulei.
- 1 kg peste (crap)
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 telina
- 2 linguri bulion
- 1 mana de fasole verde conservata
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi peştele, îl speli, il freci cu sare si il lasi deoparte.
Căleşti în ulei ceapa tăiată felii, apoi adaugi şi rădăcinoasele curăţate şi feliate.
Când încep să se înmoaie, adaugi bulionul subţiat cu apă şi fasolea.
Laşi la foc până sunt fierte pe jumătate, apoi adaugi peştele şi 2 linguri de ulei. Laşi să fiarbă înăbuşit.
Dacă este nevoie adaugi puţină apă. Mâncarea trebuie se fie scăzută.
Pofta buna!