Ghiveci gustos de crap

Printeaza

Ghiveci gustos de crap din: peste, ceapa, morcov, patrunjel, telina, bulion, fasole verde, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg peste (crap)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 mana de fasole verde conservata
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ghiveci gustos de crap: Cureţi peştele, îl speli, il freci cu sare si il lasi deoparte.

Căleşti în ulei ceapa tăiată felii, apoi adaugi şi rădăcinoasele curăţate şi feliate.

Când încep să se înmoaie, adaugi bulionul subţiat cu apă şi fasolea.

Laşi la foc până sunt fierte pe jumătate, apoi adaugi peştele şi 2 linguri de ulei. Laşi să fiarbă înăbuşit.

Dacă este nevoie adaugi puţină apă. Mâncarea trebuie se fie scăzută.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Punch cu prosecco si vodca

Punch cu prosecco si vodca din: suc de mere, vodca, suc de lamaie, prosecco, gheata, mar verde si lamaie. Ingrediente 400 ml suc de mere 200 ml vodca sucul de la 2 lămâi 750 ml prosecco gheață 1 măr verde taiat felii 1 lămâie, feliată   Mod de preparare: și sucul de lămâie într-un castron […]

Salata calda de pui cu ardei iute

Salata calda de pui cu ardei iute din: pui, telina, oua, sare, ardei iute, ecapa verde, crutoane, migdale, suc de lamaie, mioneza, supa crema de legume, ulei. Ingrediente: 400 gr pui gatit, maruntit 1 tija telina, feliata 3 oua fierte, maruntite 1/2 lingurita sare 1 ardei iute, tocat 2 linguri ceapa verde tocata 200 gr […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.