Ghiveci gustos de crap

Printeaza

Ghiveci gustos de crap din: peste, ceapa, morcov, patrunjel, telina, bulion, fasole verde, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Ghiveci gustos de crap

  • 1 kg peste (crap)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 2 linguri bulion
  • 1 mana de fasole verde conservata
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, îl speli, il freci cu sare si il lasi deoparte.

Căleşti în ulei ceapa tăiată felii, apoi adaugi şi rădăcinoasele curăţate şi feliate.

Când încep să se înmoaie, adaugi bulionul subţiat cu apă şi fasolea.

Laşi la foc până sunt fierte pe jumătate, apoi adaugi peştele şi 2 linguri de ulei. Laşi să fiarbă înăbuşit.

Dacă este nevoie adaugi puţină apă. Mâncarea trebuie se fie scăzută.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.