Ghiveci de legume cu carne din: carne de manzat, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, morcovi, telina, cartofi, vin, vanata, dovlecei, ardei, capere, sare, piper, patrunjel, nuci, rosii. Ingrediente: 600 g carne de manzat 4 linguri ulei 3 cepe mari 3 catei de usturoi 120 g ciuperci 2 morcovi 1 telina mica 350 g cartofi 4 linguri […]
Ghiveci gustos de legume
PrinteazaGhiveci de legume din: unt, ceapa, morcovi, pastarnac, cartofi, gulii, faina, concentrat vegetal, rosii in conserva.
- 75 g unt
- 1 ceapa mare tocata 3
- 1,1 kg legume (morcovi, pastarnac, cartofi, gulii) taiate cuburi
- 2 linguri faina
- 450 ml concentrat vegetal
- 425 g rosii conserva taite marunt
Mod de preparare:
Se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se presara faina. Se inabuse 3 minute, amestecand.
Se adauga concentratul vegetal, rosiile, patrunjelul, sare si piper. Se lasa sa dea in clocot. Se acopera si se lasa pe foc 30 minute.
Pofta buna!
Poate iti place si:
Ghiveci taranesc de legume
Ghiveci taranesc de legume din: legume si zarzavaturi, ulei, sare. Ingrediente: toate tipurile de legume şi zarzavaturi de sezon disponibile (ceapă, morcov, vinete, ardei, cartofi, ţelină, păstârnac, pătrunjel, roşii, praz, capere etc.) 0,1 I ulei sare Mod de preparare: Legumele se curăţă, se spală şi se taie în feliuţe subţiri. Se prăjesc apoi separat, […]
Ghiveci de legume cu quinoa
Ghiveci de legume cu quinoa din: seminte de quinoa, ceapa, ardei, dovlecel, ulei, rosii, sare, piper. Ingrediente: 1 pahar de seminţe quinoa 1 legătură de ceapă verde 1 ardei gras 1 dovlecel 2 roşii ulei sare şi piper Mod de preparare: Speli seminţele de quinoa în mai multe ape şi le pui la fiert […]