Ghiveci de iarnă

Printeaza

O reteta delicioasa de ghiveci de iarna din: vinete, morcovi, ceapa, ardei grasi, gogosari, rosii, frunze de telina, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Ghiveci de iarnă

  • 5 vinete
  • 8 morcovi
  • 2 kg ceapa
  • 10 ardei grasi
  • 4 gogosari
  • 1,5 kg rosii
  • frunze de telina
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi încin­ge ulei într-o cratiţă, cam de un deget.

Pune ceapa tă­iată cuburi, ardeii şi gogoşarii feliuţe şi morcovii rondele.

Caleste totul pana se inmoaie putin toate legumelemele.

Adaugă vinetele tăiate cuburi şi, după câteva minute, roşiile date pe râzătoare sau decojite şi tocate mărunt.

Drege gustul de sare şi piper, apoi fierbe până scade bine.

Spală frunzele de ţelină şi pune-le să fiarbă în ghiveci câteva minute, cât să împrumute aroma mâncării.

Pune ghiveciul în borca­ne şi, după ce le sigilezi, fierbe-le 30 de minute la bain-marie.

Ghiveci de iarnă

Ghiveci de iarnă

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • ghiveci de legume pentru iarna
  • ghiveci pentru iarna
  • ghiveci de legume pentru iarna la borcan
  • ghiveci de legume pt iarna
  • ghiveci pentru iarna borcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.