Ghiveci de iarnă
PrinteazaO reteta delicioasa de ghiveci de iarna din: vinete, morcovi, ceapa, ardei grasi, gogosari, rosii, frunze de telina, ulei, sare si piper.
- 5 vinete
- 8 morcovi
- 2 kg ceapa
- 10 ardei grasi
- 4 gogosari
- 1,5 kg rosii
- frunze de telina
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă legumele şi încinge ulei într-o cratiţă, cam de un deget.
Pune ceapa tăiată cuburi, ardeii şi gogoşarii feliuţe şi morcovii rondele.
Caleste totul pana se inmoaie putin toate legumelemele.
Adaugă vinetele tăiate cuburi şi, după câteva minute, roşiile date pe râzătoare sau decojite şi tocate mărunt.
Drege gustul de sare şi piper, apoi fierbe până scade bine.
Spală frunzele de ţelină şi pune-le să fiarbă în ghiveci câteva minute, cât să împrumute aroma mâncării.
Pune ghiveciul în borcane şi, după ce le sigilezi, fierbe-le 30 de minute la bain-marie.
Ghiveci de iarnă
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ghiveci de legume pentru iarna
- ghiveci pentru iarna
- ghiveci de legume pentru iarna la borcan
- ghiveci de legume pt iarna
- ghiveci pentru iarna borcan