Ghiveci la borcan

Printeaza

Ghiveci la borcan din: bame, fasole, ardei, rosii, vinete, conopida, dovlecei, verdeata, suc de rosii.

Ingrediente:Ghiveci la borcan

  • bame
  • fasole verde
  • dovlecei tineri
  • ardei graşi
  • conopidă
  • pătlăgele roşii
  • pătlăgele vinete
  • verdeţuri
  • suc de rosii

 

Mod de preparare:

După ce toate legumele au fost curăţate, spălate şi opărite, se aşează în borcane, în proporţii egale, având grijă să se pună în fiecare borcan câte o roşie sau două (în funcţie de mărimea acestuia).

Se pune suc de roşii, atât cât să acopere legumele cu 1-2 cm, lăsând un spaţiu gol până la marginea borcanului. Se închid cu folie adezivă.

Se fierb la bain-marie în prima zi 30 minute şi a doua zi 10-15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.