Ghiveci de legume si carne de pui

Printeaza

Ghiveci de legume si carne de pui din: piept de pui, cartofi, ceapa, dovlecei, varza, ardei, rosii, condimente si ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui si 3-4 pulpe de pui superioare
  • 5 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 2 dovlecei
  • 1/2 varza
  • 2 ardei
  • 3 rosii
  • 2 lingurite condimente
  • putin ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi le tai în forme diferite, le aşezi în tavă, adaugi pieptul de pui tăiat felii subţiri şi pulpele supe­rioare.

Condimentezi cu busuioc, tarhon, 2 linguriţe condimente, piper şi adaugi câteva cubuleţe de margarina sau puţin ulei, cât să acopere preparatul, apoi îl dai la cuptor.

Când este aproa­pe gata, pui roşiile tăiate felii şi dai din nou la cup­tor. Când e gata, presari caşcaval ras, pătrunjel şi mărar, tocate mărunt.

 

Ghiveci de legume si carne de pui

Pofta buna!

 

 

 

 

Fasole cu carnați și roșii

din: fasole boabe, carnati proaspeti, ceapa, usturoi, rosii, ardei gras, ulei de masline, boia de ardei, sare, piper, frunza de dafin, supa de legume.   Ingrediente: 250g fasole boabe (poate fi fasole albă, roșie sau neagră, în funcție de preferințe) 250g cârnați proaspeți sau afumați, tăiați în bucăți mici 1 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.