Ghiveci de legume opărite şi prăjite
PrinteazaGhiveci de legume opărite şi prăjite
Ingrediente:
- 1/2 căpăţână de varză
- o mână de fasole lată galbenă
- 1 vânătă
- 2-3 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 3-4 roşii
- 2-3 ardei
- sare după gust
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Opăreşti în apă cu sare varza şi fasolea galbenă. La prăjit pui vânătă, dovleceii, morcovul şi ceapa.
Intr-o cratiţă încăpătoare aşezi alternativ legume prăjite cu legume opărite, apoi ardeii tăiaţi foarte subţire şi ultimul strat să fie de roşii.
Pui apă şi ulei şi dai cratiţa la cuptor. După circa o oră, când e gata, presari pătrunjel din abundenţă.
Ghiveci de legume opărite şi prăjite
Pofta buna!