Ghiveci de legume opărite şi prăjite

Printeaza

Ghiveci de legume opărite şi prăjite

Ingrediente:

  • 1/2 căpăţână de varză
  • o mână de fasole lată galbenă
  • 1 vânătă
  • 2-3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3-4 roşii
  • 2-3 ardei
  • sare după gust
  • ulei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Opăreşti în apă cu sare varza şi fasolea galbenă. La prăjit pui vânătă, dovleceii, morcovul şi ceapa.

Intr-o cratiţă încăpătoare aşezi alternativ legume pră­jite cu legume opărite, apoi ardeii tăiaţi foarte subţire şi ultimul strat să fie de roşii.

Pui apă şi ulei şi dai cratiţa la cuptor. După circa o oră, când e gata, presari pătrunjel din abundenţă.

Ghiveci de legume opărite şi prăjite

 

Ghiveci de legume oparite si prajite

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.