Ghiveci marinat

Printeaza

 Ghiveci marinat

Ingrediente:Ghiveci marinat

  • 1/2 kg gogonele
  • 2 kg gogoşari
  • 1/2 kg ceapă
  • 1/2 kg morcov
  • 100 g zahăr
  • 100 ml ulei
  • 100 ml oţet
  • piper
  • apă
  • foi dafin

 

Mod de preparare:

Toci mărunt toate legumele sau le dai prin maşina de tocat. Pui sare după gust, laşi până a doua zi, când adaugi un litru apă, un pahar de 100 g zahăr, 100 ml ulei, 100 ml oţet, piper şi foi de dafin.

Fierbi ghiveciul 30-40 de minute la foc mare, după care îl pui în borcane şi le lasi 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.