Ghiveci cu morcovi si mazare

Printeaza

Ghiveci cu morcovi si mazare din: fasole verde, mazăre conservată, morcovi, smântână, unt.

 

Ingrediente:

  • 250 g fasole verde
  • 500 g mazăre conservată
  • 250 g de morcovi
  • smântână
  • unt

Mod de preparare:

Ghiveci cu morcovi si mazare: Puneţi fasolea tăiată într-o oală, împreună cu morcovii tăiaţi în rondele subţiri. Turnaţi apă clocotită cu sare până ce se acoperă.

Mazărea, fiind conservată, se adaugă numai atunci când fasolea şi morcovii sunt fierţi.

Toate se răstoarnă într-un castron şi, pe când sunt încă fierbinţi, se toarnă peste ele unt proaspăt şi smântână şi se serveşte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Friptura de miel si cuscus picant

Friptura de miel si cuscus picant din: friptura de miel, couscous, stafide, coaja de lamaie, pasta harissa, ulei de masline, coriandru, iaurt. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, este o sursă bogată […]

Curry de miel cu rosii

Curry de miel cu rosii din: carne de miel, ulei, usturoi, radacina de ghimbir, ardei iuti, seminte de chimion, rosii, supa de miel, pasta iute de curry, spanac babay, sos de mango, orez. Timp de pregatire: 15 minute, Timp de gatire: 25 minute,4-6 portii Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.