Ghiveci cu orez si carne de vită
PrinteazaO reteta de ghiveci cu orez si carne de vita din: rasol de vaca, orez, ceapa verde, ardei, patrunjel, marar, morcovi, cartofi, sare si piper.
- 500 g rasol de vaca
- 150 g orez
- 2-3 cepe (verzi)
- ardei rosii
- patrunjel si marar verde
- 2 morcovi
- 1 kg cartofi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Asezi in vasul roman (sau intr-un vas de yena) un strat de cartofi (cubulete), un strat carne de vita, putin morcov, o ceapa, putin ardei, sare si piper. Reiei ordinea, dar invers, asa incat cartofii sa fie deasupra.
Adaugi cam 500 ml apa. Asezi capacul si il lasi la cuptor o ora la foc maxim. Dupa o ora ridici capaul, amesteci si presari verdeata. mai lasi 10 minute la cuptor, la foc maxim si apoi e gata.
Ghiveci cu orez si carne de vită
Pofta buna!