Ghiveci oriental

Printeaza

Ghiveci oriental

Ingrediente:

  • 1 cutie mazăre (mică)
  • 1 cutie ciuperci
  • 6 cartofi potriviţi, tăiaţi cubuleţe
  • 4 cepe
  • 1/2 borcan zacusca
  • 200 ml ulei
  • 1 morcov (mai mare) tăiat rondele
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion (paste tomate)

Mod de preparare:

Ghiveci oriental: Intr-o cratiţă călim ceapa tăiată mărunt cu uleiul, adăugăm cartofii, morcovul, mazărea şi ciupercile. Acoperim cu apă şi punem la foc mic să fiarbă.

Când sunt aproape fierte punem bulionul şi zacusca, sare şi piper după gust.

Mai lăsăm să fiarbă aproximativ 15 minute. Dacă puneţi şi 1 linguriţă de delicat de zarzavat, este şi mai gustos.

 

Pofta buna!

 

 

 

Falafel din Năut cu Salată de Tabouleh

Falafel din Năut cu Salată de Tabouleh din: naut, ceapa, usturoi, coriandru, patrunjel, chimen, sare, piper, ulei. Falafelul din năut, servit alături de salată de tabouleh, reprezintă o combinație clasică în bucătăria orientală, apreciată pentru gustul său bogat și beneficiile nutritive. Această masă nu doar că satisface papilele gustative, dar oferă și o porție generoasă […]

Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice

Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: inimi de anghinare, usturoi, ulei, patrunjel, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie. Acest preparat combină textura unică a inimilor de anghinare cu aromele puternice de usturoi și ierburi proaspete, oferind un gust deosebit și beneficii nutritive remarcabile.   Reteta Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.