Ghiveci (Ratatoullie)

Printeaza

 Ghiveci (Ratatoullie) din: ulei, ceapa, ardei grasi, dovlecei, cimbru, usturoi, rosii, bulion.

 

Ingrediente:

  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 ardei grasi taiati felii
  • 5 dovlecei taiati felii
  • 1 lingura cimbru
  • 1 catel usturoi zdrobit
  • 5 rosii proaspete
  • 2 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Ghiveci (Ratatoullie): Se incinge uleiul intr-o cratita. Se caleste ceapa si ardeii timp de 5 minute.

Se adauga dovleceii, 1/2 din cimbru si usturoiul. Se prajesc 5 minute.

Se adauga rosiile, bulionul si restul de cimbru. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute, pana cand ramane foarte putin lichid. S

e asezoneaza.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.