Ghiveci simplu de legume
PrinteazaSe taie bucăţi 2 dovlecei; 1 fir de praz se taie rondele. Se opăresc 8 roşii, se decojesc, se curăţă de cotoare şi seminţe şi putpase taie cuburi. Se curăţă 300 g fasole verde; 3 morcovi se taie felii. Se decojesc, se spală şi se taie cuburi 3 cartofi. Legumele se aşază în- tr-o cratiţă şi se toarnă apă peste ele, astfel încât să le acopere cu 3 cm. Se dau în clocot, se sărează şi se lasă să fiarbă la fac moale cca 30 min.
Cu 5 min. înainte de a fi gata, se adaugă 200 g fidea sau paste pentru supă; se fierb, apoi se adaugă 150 g boabe de fasole roşie şi 150 g boabe de fasole albă. Se încălzesc şi se condimentează cu sare, piper şi ierburi de Provence; se adaugă 2 linguri ulei de măsline. Se adaugă 1 lingură Pistou (pesto de busuioc)
Ghiveci simplu de legume
Pofta buna!