Ghiveci cu soia

Printeaza

Ghiveci cu soia

Ingrediente:

  • 1 pungă de soia cuburi
  • 3-4 cartofi
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 borcan (400 g) păstăi de fasole verde
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă ulei
  • pastă de tomate
  • pătrunjel
  • sare
  • 1-2 căţei de usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • piper
  • condiment tip Delikat

 

Mod de preparare:

Ghiveci cu soia: Căleşti ceapa în ulei, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi şi o cană cu apă şi le laşi să fiar­bă. Intre timp, fierbi cuburile de soia în apă fierbinte cu sare şi condimente.

Scurgi apoi soia de apă şi o prăjeşti în puţin ulei. După ce au fiert cartofii, adaugi păstăile, ciupercile, cuburile de soia, pasta de tomate, condi­mentul, usturoiul, foile de dafin şi piper după gust.

Este bună caldă, presărată cu pătrunjel şi cas­traveţi acri sau gogoşari de la oţet alături.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.