Ghiveci de Legume cu Linte Verde: Mâncare Vegetariană Nutritivă și Aromată din: linte verde, cartofi, morcovi, ceapa, ardei gras, rosii, ulei de masline, usturoi, apa, sare, piper, patrunjel. Explorați bogăția și savoarea unui ghiveci de legume cu linte verde, o rețetă perfectă pentru zilele în care căutați ceva sățios, sănătos și plin de gust. Combinând […]
Ghiveci de toamna cu doua tipuri de carne
PrinteazaGhiveci de toamna cu doua tipuri de carne din: carne macra de vita, piept de pui, cartofi, morcovi, ptrunjel, telina, mazare, fasole, ardei, gogosar, oua, cascaval, unt sau margarina, lapte, faina, sare, smantana, pesmet.
Ingrediente:
- 300 g came macră de vită
- 300 g piept de pui
- 4 cartofi
- 2 morcovi
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 ţelină
- 150 g mazăre
- 150 g fasole verde
- 1 ardei
- 1 gogoşar
- 4 ouă
- 200 g caşcaval ras
- 100 g unt sau margarină
- 200 ml lapte
- 1 lingură făină
- sare
- smântână
- pesmet
Mod de preparare:
Inăbuşi în ulei carnea de vită şi pieptul de pui tăiate cubuleţe, apoi tomi puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit până când se înmoaie bine.
Toate legumele spălate şi curăţate le tai cuburi mici şi le înăbuşi într-o cratiţă cu ulei şi puţină apă până devin şi ele moi. Amesteci laptele cu ouăle bătute bine şi cu făină, jumătate din caşcaval şi sarea.
Acest amestec îl răstomi peste zarzavat şi came. îl serveşti fierbinte cu smântână şi presărat cu caşcaval.
Poftă bună!
Ghiveci de legume sănătos – rețetă ușoară și delicioasă
Ghiveci de Legume Sănătos – Rețetă Ușoară și Delicioasă din: morcovi, cartofi, dovlecel, ceapa, ardei grasi, usturoi, rosii, fasole, ulei de masline, cimbru, sare, piper, supa de legume, patrunjel. Ghiveciul de legume este o rețetă tradițională din bucătăria europeană, recunoscută pentru sănătatea și gustul său delicios. Acest fel de mâncare s-a dezvoltat ca o modalitate […]
De cand n-am mai facut un ghiveci, ia sa fac si eu un ghiveci